Inte mer

Hejsan! Börjar bli trött, ahh. Ville säga att jag nog inte kommer blogga mer idag, är ju jättetrött och orkar inte. Men imorgon. Hoppas jag. Om jag inte är trött, hahhah. Har inga bilder att bjuda på så det blir ingen bild idag. Ha det superbra!

Gissa vad!

Hejsan! Kom hem från Kungälv vid kl 12. Var jättetrött! Men gissa vad! Vi vann alla matcher och vi kom etta!!! Vi hade ett bra lag som jag redan haft många gånger, och det var ganska lätta motståndare, de sista var lite svårare men vi lyckades vinna över dem. Vi fick såklart en medalj och så fick vi en T-shirt.
Idag är det ju äntligen höstlov, jippi! En hel vecka utan skola, vad skönt. Men skriver mer sen!!

Idag: Kungälv!

Godmorgon ni som läser! Om bara några timmar kommer jag och min syster sitta i en buss till Göteborg. Resan är ungefär 7 timmar, och jag hoppas det kommer att vara roligt. Var i Falköping i maj, jag tror det är ungefär likadant där. Hoppas jag har ett bra lag. Men om jag inte skriver något mer så säger jag väl hejdå!!!

Duschat klart

Nu har jag duschat klart, duschade lite länge. Men iaf ville också påminna er om en fototävling på min andra blogg med min syster här! Kika gärna in där!

Ska till Kungälv

Hej alla! Måste egentligen packa nu men jag orkar inte. Ska till Kungälv imorgon klockan ett, det tar ungeför sju timmar att åka dit, till Göteborg. Vi ska åka dit med volleybollklubben, där ska vi spela matcher och så. Åhh är så trött. Vet inte om jag ska gå till skolan för vi ska ju åka, men jag måste nog, för att vi har prov imorgon. Jag kommer kanske skriva imorgon men inte på helgen, kanske på måndag, vi får väl se. Måste duscha nu! Bye

Är med i en till fototävling!

Hejsan! Skrev inte efter skolan, men jag är med i en till tävling hos denna tjej, här är bilden:

Superkul!

Hejsan! Ahh vad skönt att vara hemma, Kom hem för 30 minuters sen eller nåt. Men aa det var superkul! Och det tror jag mamma också tycker. De andra med! Men nu måste jag tyvärr göra läxor!!! Neehhj!! Det är lite sent men ändå, dem är till imorgon, jag vet att jag borde gjort innan men jag...Ja ja hann inte med bara.
Ha det bra!

Är med i en tävling!

Hej igen! Är med i en fototävling! Hos denna tjej. Med denna bild: Ni kanske redan har sett den.
'

Happy Birthday To You

Hejsan! Behövde gå till affären efter skolan så jag hann inte skriva ett inlägg, men hoppas ni haft det bra så länge! Idag blir det en superkul dag. Idag är det ju mamma födelsedag!!!!!! Happy birthday to you...
Ja, hon fick ju sin present redan igår så ja... Men jag tror inte vi ska åka till Laserdome på  en gång, ungefär klockan 4 aa jag vet inte. Får fråga. Jag tror jag hinner göra lite fler inlägg!
En bild jag tog för några dagar sen.

Hej o hå

Hejsan! Träningen gick bra. Imorgon är det ju mammas födelsedag, men idag så blev det så att hon fick sin present lite tidigare. Hon fick en ny mobil av ja man kan säga hela familjen, jag tror hon blev glad. Men imorgon är det Laserdome!!!!! Jippi! Det ska bli superduperkul! Har ju redan varit där men ändå. Hoppas det blir kul för mamma, hon har iaf inte provat någon gång. Ni som inte vet vad det är, det kan jag berätta. Det är en slags pistol eller vad man nu säger som sitter runt en dräkt man ska ha. Och ett är ett rött ljus som, ahh det är lite svårt att förklara, gå in på den här sidan istället: KLICKA! ( Det är ganska högt ljud när man trycker så man kan sänka ljudet lite!)
Ha det bra!

Fotofoto

Hejsan! Fotade några bilder med min syster! Vill ni se dem? Tryck här.
Men jag kan såklart visa en bild här i bloggen.
Iaf om en timme måste jag gå, och imorgon som jag sa blir det kanske inte mer en 1 inlägg. Jag längtar redan nu till imorgon! Jag kan berätta om hur det var på torsdagen.

Here is the photo! Har inte redigerad den eller nåt sånt.

Veckans vinnare

Ja just det! Hur kunde jag glömma det, idag skulle jag ju lotta vinnaren till veckans blogg, det kanske är bäst att göra det meddetsamma. Okeeyyy!
Vinnaren är...
KLicka här!!! Kolla in denna blogg!
Grattis grattis, och tack till alla som var med! :D

It's Tuesday

Hejsan! Äntligen är jag hemma! SO var den sista lektionen. Imorgon så ni vet så kanske det blir 1-2 korta inlägg för att mamma fyller år! Vi ska fira henne och så kanske gå till Laserdome! Så det blir superkul!!!!! Men ska till träningen idag också! Skriver sen.

Good night

Tänkte bara säga godnatt, skriver nog ett inlägg på morgonen! Ha det bra iallafall.

Tipsa er

Hejsan! Ville tipsa er om att vi har en tävling hos -http://tvillingfoto.blogg.se/- Våran blogg! Vill ni gå direkt till tävlingen -http://tvillingfoto.blogg.se/2011/october/fototavling.html- Tryck på länken då. Det är inte direkt läggdags nu så jag kanske hinner göra ett till litet inlägg. Men annars så säger jag godnatt. På morgonen kan ni väl räkna med ett inlägg, vi får se.

Ny blogg!

Hejsan! Tänkte berätta att jag gjort en ny blogg med min tvillingsyster! Jag kommer såklart försätta blogga här, men om ni inte sett inlägg på länge så har jag nog bloggat på den nya! Vi har inte skrivit mycket men vill ni besöka den tryck här:
http://tvillingfoto.blogg.se/
http://tvillingfoto.blogg.se/
http://tvillingfoto.blogg.se/
http://tvillingfoto.blogg.se/

Photos

Här är två bilder jag tog igår, kommer kanske fler bilder.

Text

Hej alla! Nu sitter jag här framför datan. Vet inte om jag ska på träningen. Men ehhm... Skolan gick väl bra, dagen var som en helt vanlig skoldag, inget speciellt hände eller så. Jag vet inte om vi ska till mediamarkt eller inte men vi får väl se hur det blir. Jamen aa. Hoppas ni har haft det bra så länge, det har jag :D!
Vet inte vad mer jag ska skriva om. Ha det bra!

Monday Morning

Godmorgon!!!! Blir ett superkort inlägg. Har sovmorgon till nio idag men måste gå snart. Kommer hem som vanligt klockan två så det blir säkert ett till inlägg då.
Ha det bra!
Glöm inte alla tävlingarna!


(En bild som jag tog igår)


Godnatti

Hejsan! Fikade lite nyss, och vi bakade något som jag inte vet vad det heter. Men det blev jättegott. Vill också säga godnatt. Imorgon blir det sovmorgon! Volleyboll tror jag och ja skola. Sen... Vet inte jag. Träningen börjar halv fem eller nåt sånt, måste kolla, så jag komemr hem sent.
Det blir väl ett inlägg också efter skolan eller kanske flera.
Don´t forget: http://littan.blogg.se/category/tavlingar.html alla mina tävlingar!

Är med här

Hejsan är med i denna fototävling! Med denna bild tävlar jag, temat är höst. Tog bilden idag! Blev faktiskt ganska nöjd med den!

Veckans gåta

Hehej!! Ny tävling på gång!!! Denna gång blir det veckans gåta. Skriver en gåta som ni ska försöka lista ut. Om du eller flera personer listar ut rätt svar, så lottar jag. Vinnaren får en länkning i 1 vecka. Tävlingen avslutas den 25 oktober! Skriv gärna inte kommentarer som inte tillhör detta.

Tralllalii

Godmorgon! Hann inte skriva mycket igår, ni kanske vet att jag var på ett kalas. Kalaset var inte slut förrän 9 eller 10 kommer inte iktigt ihåg, men det var iaf sent. Gjorde illa mig igår också. Har ont när jag går.
Ska också länka den som vann. Grattis till dig! Ni kan anmäla er till den nya omgången också. Kom ihåg det.

Veckans blogg (Vinnaren) och ny omgång

Hejsan! Kalaset är inte slut än å jag ska tillbaka, det är här i närheten det är, så jag kan bara cykla dit! Men nu är det dags för vinnaren, hinner bara säga vem som vann. Länkar personen senare imorgon. Allt blev inte som jag tänkt.
Okej...
Vinnaren av veckans blogg som får en länkning är...
Denna tjej! Klicka på bilden:'
Grattis!!
Här anmäler ni er till den nya omgången:
'
Tävlingen avslutas på tisdag, och jag lottar ut 1 vinnare.

Godmorning

Godmorgon allhopa! Var vaken för länge sen. Jag var på träningen klockan åtta. Ska på ett kalas senare. Men så länge är jag hemma. Glöm inte att anmäla er till veckans blogg HÄR!! Jag lottar ut runt klockan 11-13.00.

Veckans blogg!

Hej! Träningen gick bra. Men iaf så tänkte jag köra igång med en ny veckans blogg! Denna gång vinner endast 1 person. Tävlingen avslutas imorgon. Vinnaren får en länkning!
Hoppas att många anmäler sig! Lycka till allihopa!

HELLO!

Hejsan! Ska på träningen igen om en liten stund. Var i skolan såklart idag, vi hade SO mest. Det var en ganska rolig skoldag faktiskt. Men har inte mycket att säga, men det blir nog ett till inlägg lite senare. /Littan

Heeh

Hejsan! Kom hem från träningen för 40 minuters sen så jag har varit hemma en stund. Träningen gick ganska bra. Nu sitter Vici (Min syster) här bredvid mig, vi ska kolla på en grej nu, och sen tror jag att vi ska äta middag! Tjingilong!
Ja juste det, glömde berätta om provet. Ja, det gick ganska bra, tror jag har 4 fel, men jag blir ändå ganska nöjd om jag får det. Men såklart blir jag glad om jag får alla rätt, fast jag tror inte det.

Hejsan!

Hejsan alla! Hade nyss idrott i skolan, men nu är jag äntligen hemma, ska på träningen idag, kl 15.10 och skutar 17.00, så idag blir träningen tidigt. Har inget att säga så Byebye

Puh

Hello, nu är jag hemma igen, är super trött och super hungrig. Träningen var ganska rolig, men det var det nog bara på sluten. Puh, orkar inte, måste öva till provet nu, 3 häftet att läsa på, ahh. Men, jag hoppas jag hinner öva klart. Nästa vecka blir det engelska prov, fast det tror jag att jag klarar, behöver öva lite grann på det, men annars så tror jag inte det kommer fler prov. Bara efter höstlovet. Men hejdå och godnatt! :D

Om 5 min

Hejsan! Hinner skriva ett inlägg, måste gå igen om 5 minuter, men jag hinner ta en macka också. Vet inte om jag kan skriva mer efteråt men vi får se. Jag tror inte det. Men hoppas ni haft det bra!

Måste iväg snart

Hejsan! Snart måste jag iväg, men först behöver jag göra massor av läxor, måste öva till provet imorgon. Har träning också. Men idag var jag i skolan, det var lite tråkigt på sista lektionen, var lite trött. Vaknade en kvart innan vi skulle börja, men jag har ju nära till skolan. Vi fick också skjuts så det blev snabbare dit. Som ni ha sett så har jag inte bloggat mycket, har varit på träningar och inte hunnit med och så, men jag hoppas jag hinner med, jag har träningen varje dag, volleyboll, två gånger i veckan, konståkning fyra gånger i veckan. Har bara söndagen ledig.
Imorgon blir det prov, som ni kanske läst, hoppas jag får bra resultat, och det blir såklart träning imorgon igen. Annars tror jag inte att jag har något mer att berätta, men aa, säger väl hejdå då!

Hej bloggen!

Hej! Ska nog inte skriva något mer än det här, måste gå till konståkningen sen och efter det tror jag inte att jag ska ha datan mer. Blir inte mycket inlägg idag heller men jag ska försöka göra det imorgon! Hejdå!

Heeey!

Hejsan! Är hemma nu från skolan. Cyklade i regnet så man blev ganska blöt. Men nu sitter jag iaf inne. Skönt. Ska till konståkningsträningen kl...17.10 så det blir inget bloggande då, kommer hem kl 18.00. Skrev inte mycket alls igår så jag hoppas det blir mer idag. Ganska länge kvar tills träningen börjar, så ja, det blir kanske lite fler inlägg. Hoppas ni haft det bra!

Länkbyte #5

Hello! Gör ett länkbyte till, gör ett till inlägg snabbt. Besök denna tjejen. Klicka här för att se denna fina blogg!

Inget mer

Hejsan, kan inte skriva nåt mer idag, så det blir imorgon. Skrev väldigt lite men är lite upptagen kan man säga, så skriver nget mer förän imorgon.
Bild från sida

Hehej

Hejsan! Hade nyss hemkunskap. Vi bakade bullar och dem blev jättegoda. Vet inte om jag ska till Volleyträningen men vi får väl se. Bloggade inte så mycket igår för att jag var borta en liten stund. Oc jag duschade också, men idag blir det mer blogginlägg.

Önskar ni något?


Gästinlägg

Hey you!! Här är jag, lalittas ( littans) syster!! Tycker det är riktigt kul att min syster har börjat blogga. Kul att se att hon gillar det också. Kul att också ni gillar den. Jag uppmuntar henne att skriva lite mer och med fler bilder och jag tror att hon kommer göra det. Hon är trots allt riktigt bra på att skriva. Jag har i allafall också en blogg. Hon har länkat mig men här får ni en länkt till tryck på bilden. Jag skriver allt från indredning till mitt vardags liv, jag fotar mycket så det blir lite foton här och där. Kika in iallafall.

Metrophotochallenge

Hallå där!! Det här är ingen tävling men jag är tacksam om ni gillar den här bilden. Ni har nog alla hört talas om metros fototävling och min syster är med.
KLICKA HÄR!!

Länkbyte #4

Dags för fjärde länkbytet: Gå in på denna fina blogg! Klicka här

PiNk RoSe


Göra-lista

Detta är min göra-lista:
1. Blogga
2. Städa köket
3. Kanske köpa chips/godsaker
4. Kolla på någon film eller nåt sånt
5. I don't know
Och ja, vet inte sen.

Tidiloo

Japp, nu ska jag spela kort sen måste jag äta, har inte ätit något. Ingen är hemma utom min syster. Aja måste gå nu.

Idag+Veckans blogg

Gick nyss hem från konståkningen, har blivit piggare. Men nu är det ju dags för lottningen i Veckans blogg!
Super många som var med, över 30 st. De tre första, blir länkade.  Har inte lottat så jag lottar nu:
Den första är... Klicka här (Blir länkad)
Andra... Klicka här (Blir länkad)
Tredje...Klicka här (Blir länkad)
Fjärde...Klicka här
Femte...Klicka här
Sjätte...Klicka här
Sjunde...Klicka här
Åttonde...Klicka här
Nionde...Klicka här
Tionde...Klicka här

Grattis till alla!

Microsoft Word Inlägg


Vinnaren av bildtävlingen!

Tack till alla som deltog i min bildtävling! Ska bara säga att allas bilder var fina på olika sätt! Men tyvärr kunde bara 5 st vinna och det är inte i någon ordning jag valde i och säger inte vem jag valde eller lottade. Och ni som ville vara med och inte tyvärr tog bild räknar jag inte med :( Så, här är vinnarna. Grattis till allihopa. Och jag blev superglad att jättemånga var med!
VINNARE
VINNARE
VINNARE
VINNARE
VINNARE
Grattis till er alla!!!!!!

Alldeles strax

Alldeles snart ska jag på träningen. Får se hur det går med min fot. Hoppas inte det blir ännu värre, men den har blivit bättre iallafall. Det är ju bra! Vi börjar 16.30 så jag ska försöka komma hem lite efter 18.00, då tävlingen avslutas. Alla som är med, så ni vet så skriver jag om Bildtävlingen kanske 18.50 ungefär. Så ni inte tror att jag inte skriver om den. Men nu måste jag faktiskt ta på mig, tränar 1 och en halv timme idag.
Dags att ta på sig!
BYE! /Lalitta

Tipsar om:

Veckans blogg, är med där själv också. Här är bloggen: http://alvaglad.devote.se/blogs/13128133/anmael-er-till-veckans-blogg.htm
Glöm inte vara med i veckans blogg också, om ni missat det!
Ha det bra!

Länkbyte #3

Ett länkbyte till!
Här: Klicka på bilden

Snabbis

Hej kom nyss hem! Blir ett snabbt inlägg. Måste iväg och lämna en väska åt mamma som är hos en kompis! Idag väljer jag och lottar ut vinnaren. Ni kan fortfarande anmäla er till bildtävlingen, men ni måste göra det snabbt tills klockan blir 18.00 då tävlingen avslutas! Veckans blogg kan man absolut anmäla sig fortfarande. Lottar ut dem på lördag. Måste gå, skriver sen!

Länkbyte #2

Hej! Gjorde ett till länbyte med denna tjej!
Klicka på bilden:

Länkbyte #1

Kolla in denna tjejs blogg!
http://hannasamazingworld.blogg.se/

Ingen mer data

Hejsan! Ska inte ha datan nu när klockan blir 5 så det blir the last one inlägget för idag. Glöm inte veckans blogg och bildtävlingen! Jätte många som har anmält sig, är superglad!

Länkbyte?

Undrar om någon vill göra länkbyte med mig? Kommentera om du vill det!
Ha det bra, bye!

Lingonkaka

Gjorde nyss en lingonkaka som nu stor i ugnen. Vi hade supermycket lingon i frysen, så vi gjorde en lingonkaka av det. Tog receptet här ifrån om ni är sugna, klicka på bilden för att komma fram till recepten!
Lingonkaka
Glöm inte att anmäla er till tävlingarna:
1. Veckans blogg
2. Bildtävlingen
Tjingiling!

Veckans blogg!


Hejsan! Tänkte köra i gång med en "Veckans blogg"!

Anmäl er bara, lottar ut 10 vinnare på lördag!


Just nu:

Just nu sitter jag framför datan och är hemma idag igen. Ska till skolan imorgon. Men imorgon ska välja eller lotta ut en vinnare, de som anmält sig, men inte tagit bild har jag tyvärr inte tagit in, men om ni ska göra det idag eller imorgon före tävlingen avslutas kan göra det men ni måste säga att ni är med igen! Ha det bra!

Är med och tävlar

Är med och tävlar hos denna tjej.

Läxor

Läxorna är nästan klara, vet inte om man ska göra mer på den men aja. Kikade in på lite bloggar också och så. Och jag tittade på statistiken idag, oj vad den har höjts upp! Blev väldigt överaskad. Vet inte om jag ska till skolan imorgon. Men inget mer blogginlägg idag.
NI som anmält sig men inte tagit en bild, det är till 14  oktober så ni får skynda er :D
Säger godnatt nu, för att det inte blir något inlägg idag

It's a rainy day

Hej! Nu regnar det. Har inget att göra. Min syster gick för en halv timme och jag kan ju inte bara sitta vid datan hela dagen.  Ah.. Kommer inte på något att göra. Men en bra sak är att statistiken höjer sig! Wippi... Blir glad att många besöker den här bloggen. Har också gästbloggat hos min syster!
Bye
Dsc_5341_large
Bild från We♥tit

Bubbelibum

Hallå! Lite fler har anmält sig! Kul! Snart så. Snart så väljer jag ut finast bild eller lottar ut. Vad tycker ni?
Men iaf så blir det ingen träning för mig heller idag. Vi åt pannkakor idag, in the morning, så det blev en god frukost för mig då.  Men aa. Bye  /Littan

Länkbyte

Hej alla! Tänkte göra ett länkbyte med denna blogg! Kika in på den!
http://ilona.webblogg.se/

Nej!

Hejsan! Ska inte till skolan idag för att på morgonen när jag vaknade fick jag väldigt ont i foten. Stukade ju de igår.
Så idag är jag hemma. Kan nästan inte gå med ena foten. Tänkte också säga att tävlingen avslutas om 2 dagar så en chans kvar att amäla er till tävlingen! Jag skriver vem som vann på fredagen ungefär vid 18-20.00 så ni har tid fram till 18.00 då tävlingen avslutas. Men hejdå så länge!

Dubbidoop

Hej! Har inget att göra, så varför inte skriva något inlägg? Eller jo faktiskt ska till träningen snart så jag måste skynda mig! Måste ta på mig också. Hoppas jag inte får ont i foten, stukade den lite, eller man kanske inte borde kalla det för en stukning. Men jag får iaf ont. MÅste gå nu så bye! Blir inget inlägg idag någon mer.
Psst! Kom ihåg: Klicka här!
/Littan

I'm back!

Hejsan ni som läser och hittat denna blogg! Nu har jag kommit hem från skolan. Eller det kanske var för en halv timme sen, men det spelar väl ingen roll! Men ska snart igen till konståkningen. Påminner er om att om 3 dagar, den 14 oktober, fredag så ska jag lotta ut/välja bild, men ni har fortfarande tid att anmäla er! Men inte så långt kvar, så nästan sista chansen att göra det! Skriver lite senare! Bye

BULLE=Mums

Heej! NU ska jag göra bullar med min syster tror jag, det kanske är lite sent, men ändå!Men jag måste göra lite läxor också. Tänkte inte göra fler blogginlägg, så jag säger väl godnatt du då! "Godnatt"! / Littan
Anmäl er också! Kom ihåg det! Skriv gärna det till era vänner!

Massor av träningar

Halloj! Bloggade inte idag alls. Jag behövde göra några grejer, och gå till volleybollträningen och egentligen om 10 minuter skulle jag gå till konståkningen. Men jag tror nog att jag ej ska gå, är lite trött! Och ja. I skolan var det lite tråkigt faktiskt, min syster hade hemkunskap så vi fick hem lite bullar. Och nästa vecka är det min tur så vi får dubbel med bullar hem! Hihi.
Ballooo ballooons!

Godnatt

Hejsan! Tänkte egenligen bara säga godnatt! Har sovmorgon till kl 9 imorgon, men jag måste såklart vakna lite tidigare. Godnatt iallafall! Kanske blir det också ett inlägg på morgonen!
Anmäl er också!

Halluu!

Hej alla bloggläsare! Var i affären och köpte lite gott-saker! Tror vi ska titta på en film med familjen. Vi åt tacos också till middag. Det kanske blev en lite sen middag, men det räknas som middag ändå tycker jag. Har lagt till en ny länk! Kika gärna in på den!
Psst...Det är min systers! Hihe.
Anmäl er också!Tar upp det igen!
1. Skriv en kommentar att du är med, i detta inlägg!
2. Välj ut en fin bild som du tycker om, i temat: Höst
3. Skriv ett inlägg om att du är med i littan.blogg.se´s Höst tävling i din blogg.

Tävlingen avslutas den 14 oktober. Vinnarens blogg kommer stå på en av mina länkar i 2 veckor. Vinnaren får välja om den vill ha länkbyte eller inte!
Skriv ungefär så här på Nr 3. OBS exempel

Rapport om sport

Hejsan! Jippi! Nu ska jag berätta hur det gick! Vi... vann. Jag och min syster var i samma lag, och vi vann! Är glad!!!! Skulle bara säga, tack för alla kommentarer! Och, glöm inte att, jag tror ni kan gissa vad, att anmäla er!
Jag blir super glad då! Och roligt att så många läser bloggen! Tänkte säga att jag har ändrat lite grann, har ändrat datumet till tävlingen, tävlingen avslutas den 14 oktober, fredag tror jag! Hoppas det inte gör något :D
/ By bye

Gomorgon

Godmorgon allesammans! Det är nu dags för mig och min syster att åka till matchen om 30 min. Hoppas ni har haft det bra, men glöm inte anmäla er! Skriver sen om hur det gick. ♥

Tillbaka

Hello! Det blev tillslut ett inlägg. Nu har jag kommit hem igen, vi åt lite kladdkaka och glass och så. Vi hade inte så jättemycket att göra med vi gjorde något iallafall. Undrar bara, ni som läser detta, tycker ni att jag ska lotta ut vinnaren, eller välja finast bild på tävlingen? Vet inte vad jag ska välja för nåt, det blir ju rättvisare om jag lottar ut, för jag tror att allas bilder kommer vara fina! Så kommentera och skriv vad ni tycker!
/Lalitta ♥
En till grej. Min syster har också en tävling kika gärna in där också!

Bloggar inte

Hejsan! Ska gå till några kompisar, så det blir nog inte nåt bloggande så länge, vi får se! Bye, och glöm inte anmäla er till bildtävlingen! / LITTAN!!

Hellow!

Hello everyone! Träningen har redan varit, 1 timme och 40 minuter var den. Men idag ska jag vara hemma. Imorgon tror jag inte jag ska blogga för att jag ska på volleymatch. Vi måste gå upp väldigt tidigt, så jag behöver lägga mig så att jag kan gå upp då. Vad kul att lite fler har anmält sig till tävlingen, men det finns fortfarande tid kvar att göra det, ni som vill det! Kommer kanske lite fler inlägg lite senare! BYE BYE! /Littan

Bild från weheartit


7 Oktober 2011 22:07 "Höst"

Hallå där! Nu är klockan 21.07 och snart är det dags att lägga mig. Vi gjorde lite havrebollar också så ni bara vet, dem blev väldigt goda. Imorgon kl åtta blir det träning. Tror det blir lite svårt att gå upp, men jag måste nog gå. Jag ska läsa lite, innan jag lägger mig. Så det här är väl det sista inlägget för idag då. Iaf så påminner jag er om bildtävlingen, anmäler er!! Läs inlägget "Tävlings dags". Så länge är det bara några få som anmält sig! Faktiskt bara 2 st. :(.
GODNATT!

Anmäl er!

Anmäl er till bildtävlingen! Blir superglad, Upprepar reglerna:
1. Skriv en kommentar att du är med, i detta inlägg!
2. Välj ut en fin bild som du tycker om, i temat: Höst
3. Skriv ett inlägg om att du är med i littan.blogg.se´s Höst tävling i din blogg.

Tävlingen avslutas den 14 oktober. Vinnarens blogg kommer stå på en av mina länkar i 2 veckor. Alla som är med får en fin kommentar.
Skriv ungefär så här på Nr 3. OBS exempel

Bildtävling

Är med i en tävling på viciii.blogg.se

Jihoo!

Phew! Nu har jag äntligen kommit hem från träningen! O ja just det! Anmäl er till bild-tävlingen :D Kom igen! För skojskull!

Tävlings dags!

du vara med i denna tävling gör då så här!
1. Skriv en kommentar att du är med, i detta inlägg!
2. Välj ut en fin bild som du tycker om, i temat: Höst
3. Skriv ett inlägg om att du är med i littan.blogg.se´s Höst tävling i din blogg.

Tävlingen avslutas den 14 oktober. 4 väljer jag ut och en lottar jag. Så det blir 5 vinnare. Vinnarnas bloggar kommer stå på en av mina länkar i 2 veckor.
Skriv ungefär så här på Nr 3. OBS exempel


Skola

Hejsan alla ni som har hittat min blogg! Jag kom nyss hem från skolan. Snart är det träning igen om 3 timmar så jag har lite tid kvar, eller man kanske kan säga mycket tid kvar. Imorgon blir träning ännu en gång och på söndag blir det volleyboll match med min syster och alla andra från min grupp.
Har ni haft det bra? Jag har det. Det har inte varit bra väder, det regnade faktiskt, så vi blev lite blöta, men annars har allt varit super.
HA DET BRA ALLIHOPA! ♦

Home again

Hej alla bloggläsare! Nu har jag kommit hem efter 1 och en halv timme! Först tänker jag äta lite, sen tror jag att jag ska titta på en sak. Men jag tror inte jag ska blogga något mer idag, imorgon får det nog bli, vi får se. /Littan

Träna

Hello! Snart är det dags att gå till träningen om ungefär 50 minuter. Men innan blir det ett liten mellanmål och ja.. lite mera.

Only One Question


Designen nästan färdig!

Hejsan alla bloggläsare! Om ni tittar upp så ser ni en ny design! Den är inte riktigt klar en, den måste fixas lite mer. Men vad tycker ni? /Littan ♥

Halloj

Länge sen! Eller faktiskt super länge sen! Jag tror det var för fyra månaders sen, eller? Kommer inte riktigt ihåg men aja. Desigen, som ni ser är inte den rätta så det tar ett tag innan det kommer en annan. Hade tänkt mig en annan mycket bättre, så ni får väl njuta av den gamla (Tyckte inte den blev så bra). Får tänka efter vilken design det får bli. Så välkomna igen! Bye! /Littan